Eylül 29, 2012

Koltuklarımı Yeniledim...


Uzun zamandan beri koltuklarımı yenilemeyi düşünüyordum. Bir süre karar verme aşamasında bekledikten sonra yenilemeye karar verdim. Bakalım beğenecek misiniz?
İlk halleri böyleydi:
 



Daha sonra önce minderlerini söküp kumaşlarını yeniledim. Daha sonra mobilya kısımlarına vernik attım. Bir kaç gün vernikleri kuruduktan sonra tekrar monte ettim. Artan kumaştan da masa örtüsüne runner diktim...




 
Ben çok beğendim peki sizce nasıl olmuş?:))

Eylül 26, 2012

Eeee Niye Bu Kadar Sinirleniyormuşum?

    
    Neden olacak yahu? Evli adamların tek gecelik!! dahi olsa eşini aldatmasına ve çok normalmiş gibi bunu arkadaşlarına ballandıra ballandıra anlatmasına deli oluyorum. Ne yaptın yani? Başın göğe mi erdi boyun mu uzadı? Ne oldu??...
 
    Yok efendim Tayland'a Bangkok'a gitmişmiş de, yok efendim masaj yaptırmışta, yok efendim Tayland jet sosyetesine girmiş alem yapmış da... Adam adammmm dikkat et de Tayland sosyetesi sana girmesin!!!! 
  
   Sırf bu yüzden mi Uzakdoğu'ya gitmek istiyorsunuz? Yuhhh diyorum yuhhh size... Yazık yazık...

   Ayrıca haddim olmasada bu amcanın! pek muhterem karısı ne yapıyordu o sırada acaba? Çocuklarla mı ilgileniyordu, ev işimi yapıyordu, evde rahatsızdı da bakıcı mı vardı başında,  yoksa beraberlerdi de  o da ayrı bir jet sosyetesine mi girmişti!!!

   Aklın yerine nerenizle düşündüğünüzde çok belli oldu böylece. Sizin başka işiniz yok mu Allasen? İşiniz gücünüz seks ve maç olunca adınızın çıkması çok normal değil mi?..Biraraya geldiğiniz de kim kimi becermiş!! kim kime gola atmış bundan başka konunuz yok mu?.. Sadece bel altınız mı çalışıyor?  Sizin hiç mi kriterleriniz yok, hiç mi bazı artılar eksiler aramazsınız?

   Eşiniz çocuğunuz bir şeyler istediğin de şimdi ''masraf zamanı değil'' diye erteleyen, yedi kat elalemin her işine koşturan ama ailesine gelince ''tamam bakarız, yaparız, ilgileniriz birara'' diyen, ammaaa velakin karı kız evet evet gayet açık ve net söylüyorum karı kız işi oldu mu yaşlarına başlarına bakmadan 20 yaşından yukarı olmasın diyen erkek milletine söylüyorum....Buarada kendileri ununu elemiş eleğini asmış 50 li yaşlarda olan sadece döşünün kılı değil, vücudunun bilumum yerlerinde ki kılları ağarmış olan, kendilerini halen genç ve ateşli sanan, kodum mu oturturum kıvamında zanneden  ERKEK  müsvettelerinden bahsediyorum.

  İşte buna kızıyorum, sinirleniyorum, her şeyim, günüm gecem altüst oluyor. Yahu diyorum. Tek gecelik, çift gecelik ne olursa olsun aldatma aldatmadır. Her işinize geleni anlıyorsunuz da bunu mu anlayamıyorsunuz. Erkek yapınca elinin kiri, kadın yapınca o..... oluyor. Bu ne zihniyet, bu ne biçim anlayış.  Çok klişe olacak ama, sizin eşinize yan gözle baktıkların da erkek! kesiliyorsunuz da eşiniz yanınız da olduğu halde gözünüzle yandaki hatunu yiyen siz ne oluyorsunuz?

 Çok sinirlendim çokkkk... ''Beni konuşturmayın Allasen. Boşver edin gitsin'' diyemiyorum. Demeyeceğim... Diyene de çok kızacağım. Kendinize gelin. Siz erkeğe emanetsiniz. Emanete hıyanet olmaz, olamaz. 

   Neyse tamam tamam sakin ol Kuzguni sakin ol. Kendine gel.
    Ohhh kurtlarımı döktüm :))
  
  

Eylül 24, 2012

Bunlardan İstiyorum

Bu boynuzlu sehpa yada dresuarı,




Bu kitaplıktan bozma koltuğu,


Yanında çerez yemek için bu kaseyi,


Ayrıca çocuklara da şu taş yataklardan İSTİYORUM. İsterim istemek bedava değil mi?:))